top of page
  • Obrázek autoraHana Zaalová

DISTANČNĚ V HANNY s Google meet aneb PROGRAM NA DÁLKU

Vážení rodiče, milé děti, jelikož nám Vláda zakázala se vídat ve školce nebo v jesličkách od 1. 3. - 21. 3. 2021, což nám je samozřejmě moc líto, rozhodli jsme se, že se chceme s vámi spojit alespoň přes google meet.

Ráda bych Vás tedy seznámila s naším PROGRAMEM NA DÁLKU. Každý den budeme od 11 hodin na tomto odkazu: ZASLÁN MAILEM RODIČŮM..... Sejdeme ze zde všechny paní učitelky jak ze školky - Hanka, Helenka, Kája, tak z jesliček - Helenka, Zuzka, Alenka ..................a budeme zde čekat na Vás.

Budeme vždy začínat říkačkami na přivítanou, jako ve školce a budeme se učit nové básničky, písničky, zatancujeme si, něco si vyrobíme a také nebude chybět vaření a pokusohraní. Je nám jasné, že to děti zvládnou sami pouze z části, a z velké části budeme potřebovat pomoc Vás rodičů. Hlavně při vaření, pokusech a výtvarce. Ale třeba i při vypínání mikrofonu, jelikož vůbec nevíme, co to udělá, když se nás tu sejde moc a všichni se rozhodnou mluvit. Rozhodně nic není POVINNÉ. Chtěli jsme pouze děti vidět a zpestřit jim část dne.

Jak budeme fungovat? 1. Každý den v 8 hodin budeme vkládat na facebook (uzavřenou skupinu Hanny jesle a Hanny školka) GRAFOMOTORICKÉ LISTY. Je na Vás, zda je děti budou využívat či nikoliv. Stačí tedy pouze vytisknout a už děti mohou pracovat.....

2. Od příštího týdne bude Zuzka vkládat opět na uzavřené skupiny v PO + ST + PÁ písničky, které si budete moci s dětmi pouštět neustále a tím se je učit. Již nyní Zuzky manžel nahrává dětem písničky. Tak se můžete těšit.....

3. A každý den, kdo bude chtít se v 11 hodin připojí na google meet a budeme mít cca do 11,30 hodin : pondělí - logopedii, úterý - výtvarka, pohybové hry a tanečky, středa - vaření, pečení (prostě kuchtění), čtvrtek - výtvarka, pátek - pokusohraní a zpívání.

4. A snad v příštím týdnu budu rozvážet (snad hned v pondělí nebo možná o víkendu - jen co dorazí objednávka výtvarných potřeb) KOUZELNOU KRABICI. Krabice by měla obsahovat polotovary na výtvarné tvoření, různé vymalovánky, pracovní listy a návody k různým činnostem. To vše si pro děti připraví ZAJDA MAJDA, který bude děti provázet po celou dobu distančního setkávání. Jakmile krabici dostanete, děti si ji budou moci vybarvit (prostě nějak podepsat) a potom vše uschováte a děti si budou krrabici vytahovat vždy na 11 hodinu, kde jim odtajníme jeden z úkolů. Prosíme tedy nedávejte krabici dětem, aby z ní nevytahaly všechny věci.

5. Dnes posílám v příloze první úkol (vycházkový), který ještě zítra v 11 hodin připomeneme. Zítra VAŘENÍ NEBUDE. Zítra je pouze zkušební rozjezdový den.

6. Všechny potřebné informace naleznete na webových stránkách, facebooku. Jinak jsme na telefonu 732 712 750. Těšíme se moooooc na všechny



21 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page