top of page
  • Obrázek autoraHana Zaalová

Prosincový balíček v HANNY


Připravili jsme pro Vás a Vaše děti balíček vánočních akcí, které budeme postupně společně rozbalovat.

od 1. 12. začínáme každý den otevírat okénka našeho knížkového adventního kalendáře. Máme ještě pro děti připravenou každodenní adventní hru - hledání vánočních ozdob na stromeček (látkové). Postupně tak budeme zdobit látkový stromeček. Každé ráno si také budeme povídat o vánočních tradicích. Budeme pracovat s Albi tužkou a zkrátíme si tak čekání na Ježíška s hravým adventním kalendářem.

6. 12. si vytvoříme peklíčko ve školce neboli PEKLOŠKOLKU. Kde jako čerti budou vaše děti. A jako velké čertice jim připravíme celodenní čertovský program s nadílkou z pekelného kotle.


Prosincové pečení bude ve znamení vánoc - budeme si při tom rozvíjet jemnou motoriku

7. 12. - vykrajování a zdobení perníčků

14. 12. - linecké cukroví - vykrajování + mazání + lepení vanilkové rohlíčky - válení a tvarování nebo vymačkávání těsta do formiček

21. 12. - vánočky - válení a pletení

velká GRINCH přespávačka - chtěli bychom vám rodičům dát možnost jít si nakoupit dárky, zabalit dárky, případně ozdobit vánočně dům nebo jen tak si odpočinout bez vašich dětí, a proto děláme přespávačku od pátku 9.12 do soboty 17,30 hodin !!! Na děti čeká mnoho zábavy s Grinchem.

19. 12. od 16 hodin Vás rodiče zveme na vánoční představení DVANÁCT MĚSÍČKŮ TROCHU JINAK.....

21. 12. od 16 hodin bude patřit maminkám.......MAMINČINO VÁNOČNÍ ODPOLEDNE.....

- věřím, že si uděláte ve vánočním shonu čas a příjdete si k nám maminky odpočinout a nasát vánoční atmosféru. Máme pro vás připravený výtvarný workshop, děti vám dopoledne upečou vánočky a společně si posedíme a "poklábosíme" u vánočního punče. (alko i nealko)


22. 12. dopolední JEŽÍŠKOHRANÍ - zpívání koled, povídání o Vánocích, jejich vánočních přání + děti si odnesou malý dárek.

2 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page